2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: áruvédelmi eszköz „buktatta” le a tolvajt Tiszaújvárosban

Lezárt ügyek: áruvédelmi eszköz „buktatta” le a tolvajt Tiszaújvárosban

Lezárta a nyomozást a rendőrség annak a 20 éves férfinak az ügyében, aki Tiszaújvárosban egy áruházból próbált ruhákat lopni, de a vagyonvédelmi eszköz „lebuktatta”.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 20 éves körömi férfival szemben.

A gyanúsított 2017. november 15-én 21 óra körül, Tiszaújvárosban, egy áruházból kísérelt meg ruhákat eltulajdonítani, de a ruhákon lévő áruvédelmi eszköz azonnal jelzett. A közelben lévő biztonsági őrök ezt észlelték és a rendőrség kiérkezéséig visszatartották a tolvajt.

A férfi ügyében indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek