2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Lezárt ügyek: Állatkínzás Sajószentpéteren

Befejezte a nyomozást a rendőrség azzal a férfival szemben, aki Sajószentpéteren olyan módon tartotta kutyáit, hogy azok kis híján belepusztultak.
Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse S. Gyula 40 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. február 4-ét megelőzően két kutyáját olyan körülmények között tartotta, hogy azok a megfelelő és még időben érkező állatorvosi beavatkozás nélkül elpusztultak volna.

Az ebek rövid láncon, megfelelő élelem és víz nélkül éltek egy sajószentpéteri családi ház udvarán. A ridegtartásra jellemző volt, hogy a kutyák kórósan lesoványodtak, a túl szoros lánc pedig nyílt sérüléseket okozott a négylábúak nyakán.

A sajószentpéteri férfi gyanúsítotti kihallgatásán többek között elmondta, hogy nem sejtette, hogy magatartásával az állatok pusztulását okozhatta volna.

Az ügyben indított nyomozást a Sajószentpéteri Rendőrőrs a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek