2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárt ügyek: Ágy alá bújt besurranó

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki egy mezőkövesdi házba besurranva készpénzt tulajdonított el, a rendőrök azonban a helyszínen elfogták.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság F. Melinda 45 éves bogácsi nővel szemben. A gyanúsított 2016. május 12-én 16 óra körül besurrant egy kulccsal nem zárt lakásba, ahol az előszobában egy fogasra felakasztott táskából több tízezer forintot lopott el.

Egy szomszéd látta az illetéktelen behatolót, majd értesítette a rendőrséget. A nő távozni nem tudott, mert az időközben megérkező járőrt meglátta. A pénzt dekoltázsába rejtette, majd az ágy alá bújt.

A rendőr hamar megtalálta a rejtőzködő nőt, akinél megtalálta a korábban eltulajdonított pénzt.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az ügyben indított nyomozást a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek