2023. 02. 9. csütörtök

Abigél, Alex
1 EUR 389 HUF
1 GBP 438 HUF

Lezárt ügyek: Add ide a telefonodat vagy…

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 16 éves, és egy 13 éves helyi fiúval, valamint egy 16 éves helyi lánnyal szemben.

A gyanúsítottak 2020. május 31-én 22 óra körül, Miskolcon a Batthyány soron egy kerékpárját toló ismerősüket megállították, és a telefonjának az átadására szólították fel. Mivel a felhívásnak a sértett nem tett eleget bántalmazni kezdték, majd elvették a mobiltelefonját, fülhallgatóját, illetve a biciklijét is, és távoztak a helyszínről. A fiú nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrök az adatgyűjtésük eredményeként az elkövetőket egy napon belül elfogták, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. A két 16 éves fiatalt a nyomozók őrizetbe vették, akiket a bíróság letartóztatott.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy társasház padlástérben keletkezett tűz miatt vonultak a tűzoltók szerdára virradóra Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, az ózdi Árpád vezér útra. …

További cikkek