2021. 11. 28. vasárnap

Stefánia
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF

Lezárt ügyek: Add ide a telefonodat vagy…

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 16 éves, és egy 13 éves helyi fiúval, valamint egy 16 éves helyi lánnyal szemben.

A gyanúsítottak 2020. május 31-én 22 óra körül, Miskolcon a Batthyány soron egy kerékpárját toló ismerősüket megállították, és a telefonjának az átadására szólították fel. Mivel a felhívásnak a sértett nem tett eleget bántalmazni kezdték, majd elvették a mobiltelefonját, fülhallgatóját, illetve a biciklijét is, és távoztak a helyszínről. A fiú nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrök az adatgyűjtésük eredményeként az elkövetőket egy napon belül elfogták, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. A két 16 éves fiatalt a nyomozók őrizetbe vették, akiket a bíróság letartóztatott.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök másfél hónapos nyomozás után elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy miskolci társasház lépcsőházában kísérelt meg megerőszakolni…
Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki festékszóróval összefestette a sajószögedi kondiparkot és játszóteret. Rongálás vétség elkövetésének megalapo…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum