2022. 09. 24. szombat

Gellért, Mercédesz
1 EUR 406 HUF
1 GBP 461 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: A szabálytalan autós „ütötte ki” az ittas sofőrt

Lezárt ügyek: A szabálytalan autós „ütötte ki” az ittas sofőrt

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy ittasan vezető férfival szemben, akit egy szabálytalan autós „szűrt ki” a forgalomból.

Járművezetés ittas állapotban elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 53 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. december 4-én, Miskolcon, a Kisfaludy Károly utcában haladt, amikor egy mögötte haladó nő rövidre szabta a követési távolságot, ezért nekiütközött, az egyébként forgalmi okból megálló 53 éves férfi kocsijának, ami pedig nekiment egy harmadik járműnek. A balesetben nem sérült meg senki.

A balesetet okozó nő elismerte hibáját, azonban a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így vezetői engedélyét a rendőrök a helyszínen bevonták.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet arra, hogy a szabályok betartásával a közúti közlekedési balesetek elkerülhetőek, továbbá, aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek