2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: A szabálytalan autós „ütötte ki” az ittas sofőrt

Lezárt ügyek: A szabálytalan autós „ütötte ki” az ittas sofőrt

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy ittasan vezető férfival szemben, akit egy szabálytalan autós „szűrt ki” a forgalomból.

Járművezetés ittas állapotban elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 53 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. december 4-én, Miskolcon, a Kisfaludy Károly utcában haladt, amikor egy mögötte haladó nő rövidre szabta a követési távolságot, ezért nekiütközött, az egyébként forgalmi okból megálló 53 éves férfi kocsijának, ami pedig nekiment egy harmadik járműnek. A balesetben nem sérült meg senki.

A balesetet okozó nő elismerte hibáját, azonban a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így vezetői engedélyét a rendőrök a helyszínen bevonták.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet arra, hogy a szabályok betartásával a közúti közlekedési balesetek elkerülhetőek, továbbá, aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum