2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek

Bíróság elé állítási javaslat a sárospataki terménydaráló tolvajjal szemben. A Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. szeptember 23-án ismeretlen tettessel szemben, állampolgári bejelentés alapján rendelt el nyomozást, lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint aznap reggelre virradóan, egy helyi családi ház nyitott melléképületéből egy elektromos terménydarálót, míg a szomszéd lakóépületéből az ablakot befeszítve fűnyíró gépet, mosógépet, gázpalackot és egyéb lakás-felszerelési tárgyakat tulajdonítottak el.

A végrehajtott adatgyűjtések során körvonalazódott, hogy a bűncselekményt G. Géza 43 éves ricsei lakos követte el, aki a nyomozóknak későbbi, gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Az eljárás során a lopási kár jelentős része megtérült, mivel a rendőrök megtalálták és lefoglalták az eltűnt új mosógépet és a még használatba sem vett fűnyírót, valamint egy rádiósmagnót is, melyeket visszaszolgáltattak jogos tulajdonosuknak.

 

Az ügyben a Sárospataki Rendőrkapitányság a nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat 2013. október 25-én bíróság elé állítási javaslat megküldte a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek