2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Lezárt ügyek: 30.000 forintot raboltak

Az ózdi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
Ahogy arról korábban már hírt adtunk 2020. november 7-én a délutáni órákban egy ózdi asszony a rendőrségre tett bejelentést, amely szerint egy férfi megfenyegette, majd elvette a pénzét. A lefolytatott nyomozás megállapításai szerint egy 43 éves helyi férfi és annak 36 éves élettársa jelentek meg a sértett lakásában, ahol a férfi egy karóval megfenyegette, és 30.000 forint átadására kényszerítette az asszonyt.

A rémült nő – féltve a vele lévő három szintén ijedt öt éven aluli gyermekét – a pénz átadását, és az elkövetők távozását követően tette meg feljelentését.

A rendőrök azonnal megkezdték a két gyanúsított felkutatását, amely egy órán belül eredménnyel is járt, őket őrizetbe vették, továbbá az elrabolt pénzből megmaradt 26.000 forintot is lefoglalták tőlük, amelyet az eljárás során jogos tulajdonosának visszaadtak.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…