2021. 08. 2. hétfő

Lehel
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Lezárt ügy: Ittasan, jogosítvány nélkül balesetet okozott

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság 27 éves miskolci férfival szemben. A gyanúsított 2019. november 30-án 22 óra után, a Miskolcon, az Erenyő utcában autójával, hátrament végrehajtása során egy kerítésnek ütközött, majd adatainak hátrahagyása nélkül elindult. A sofőr a Kis tábornok út irányába haladt tovább, amikor egy kanyarban kisodródott, és egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a férfi nyolc napon belül, míg az utasa, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A helyszínre érkező rendőrök intézkedésük során megállapították, hogy a férfi jogosítvány nélkül, és ittasan közlekedett. A nyomozók a sofőrt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum