2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt akta: „Eltolta” a lelakatolt kerékpárt

Visszaszolgáltatták a jogos tulajdonosnak a rendőrök az eltűnt biciklit.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 2013. május 23-án tett feljelentés alapján dolog elleni erőszakkal, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben, mert az a Tisza parti város egyik lépcsőházának korlátjától eltulajdonított egy odarögzített kerékpárt. Az elkövető ezzel a sértettnek tizenötezer forint kárt okozott.

Az ügyben elvégzett adatgyűjtések eredményeként információ merült fel, hogy a bűncselekményt H. Ádám 23 éves körömi lakos követte el. A 2013. június 12-én elfogott, majd a rendőrkapitányságra előállított férfi gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett.

Az eljárás során a nyomozók eljutottak az elkötött kerékpárhoz is, amit időközben az ügy gyanúsítottja értékesített. A felkutatott és megtalált kétkerekűt a rendőrök lefoglalták, majd, visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának így a lopási kár teljes egészében megtérült.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Tiszaújvárosi Járási Ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek