2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Létrán lefelé

Azonnal elfogták a rendőrök a kazincbarcikai létratolvajt. Az eljárás eredményeként a jogos tulajdonos visszakapta az eltulajdonított értéket.

Egy kazincbarcikai üzlet tulajdonosa tett bejelentést 2016. április 25-én 7 óra 50 perckor a rendőrségen, hogy boltja elé kitett árucikkekből egy háztartási létrát elloptak. A bejelentő többek között elmondta, hogy a terepszínű nadrágot viselő férfi fogta a lajtorját és futásnak eredt.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították T. Richárd 19 éves helyi lakost. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfit 2016. április 27-én bíróság elé állította.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai az eljárás eredményeként visszaadták a sértett jogos tulajdonát, ami megközelíti a tízezer forintot.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…