2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Letartóztatásban a díler

Két nőt és két férfit hallgattak ki gyanúsítottként a miskolci nyomozók, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószert birtokoltak, illetve kábítószerrel kereskedtek. Egy férfinak a bíróság elrendelte letartóztatását.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya kábítószer birtoklása vétség és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást négy személlyel szemben.

A gyanúsítottak 2021. március 18-án történt elfogásukig Miskolc területén kábítószert szereztek meg, illetve azzal is kereskedtek. A nyomozók egy 46 éves tiszafüredi férfit őrizetbe vettek és kezdeményezték letartóztatását, melyet a bíróság elrendelt.

A rendőrök a megtartott kutatások során a kábítószer értékesítéséhez használt mérleget, illetve kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak, melyek vizsgálatára szakértőt rendeltek ki.
https://www.youtube.com/watch?v=T8Ctvt6k8NQ&t=15s

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek