2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lépcsőházi szóváltás

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást három férfivel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint 2013. október 20-án 10 óra 40 perckor Miskolcon a Testvérvárosok útján egy lépcsőházban a három helyi férfi előzetes szóváltást követően bántalmazta egymást.
A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő 24 éves P. Tamást, az 53 éves P. Istvánt és a 34 éves Gy. Zoltánt a kiérkező járőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában három főt vettek szabálysértési őrizetbe.

 A miskolci járőrök egy tolvajjal és két garázda férfivel szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A szabálysértési őrizetbe vett személyeket a Miskolci Rendőrkapitányság 72 órán belül állítja bíróság elé.

 
Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. október 20-án nem történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek