2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Leölték, hazavitték, feldolgozták: a rendőrök elfogták a mangalicatolvajokat

Leölték, hazavitték, feldolgozták: a rendőrök elfogták a mangalicatolvajokat

Ronggyal takarták le a sertéstelep kameráját, hogy leölhessék, majd elvihessék a vemhes kocát. A rendőrök pár óra alatt azonosították, és elfogták a tolvajokat.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 26 éves, és egy 47 éves szendrőládi férfival szemben. A gyanúsítottak 2021. február 23-a előtt a behatoltak a szendrőládi mangalica telepre, ahol először ronggyal letakarták az ipari kamerát, majd leöltek, és elvittek egy vemhes kocát.

A bejelentést követően a rendőrök pár óra azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tett férfiaknál tartott házkutatás során a rendőrök lefoglalták az állat feldolgozott részeit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…