2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

„Lemeztelenítette” az encsi épületet

Lakossági bejelentés alapján sikerült a rendőröknek elfogni azt az encsi tolvajt, aki egy helyi épület lemezszerkezetét akarta ellopni.

Az Encsi Rendőrkapitányság járőrei lakossági bejelentés alapján 2013. május 6-án az éjféli órákban ellenőriztek egy helyi pénzintézetet és környékét. A beérkezett információk szerint ott ugyanis gyanús hangokat és alakokat látni, akik mintha bontanák az épületet. A járőrök a helyszínen egy véres csatornaelemet találtak, illetve észlelték, hogy a lemezburkolatot már megbontották, darabjainak egy részét eltávolították. Ekkor érkezett vissza a tolvaj, aki be akarta fejezni az épület „lemeztelenítését”.

A tetten ért és a rendőrségre előállított 19 éves Sz. Róbert elismerte tettét. Az Encsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az ügyben.

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését, megakadályozását pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, a szemtanúk, a sértettek a hatóságnál mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek