2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Lekapcsolva: akció az áramtolvajok ellen

A szabálytalan áramvételezések megelőzése és megszüntetése, valamint a kábeltelevízió szolgáltatást illegálisan használókkal szembeni fellépés érdekében összehangolt ellenőrzést tartottak Edelényben.

Az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai a területileg illetékes áram- és kábelszolgáltató szakembereivel közösen 2015. február 6-án mérőhely-ellenőrzéseket tartottak a település Egres nevű városrészében.

Az akció befejeztével a rendőrök 4 fővel szemben bűncselekmény, 7 fővel szemben pedig szabálysértés elkövetése miatt kezdeményeztek eljárást. A lopással megalapozottan gyanúsítható személyeket a járőrök előállították a rendőrkapitányságra.

Az említetteken túl a kábelszolgáltató munkatársai további 12 kapcsolási hely tekintetében éltek feljelentéssel illegális használat miatt.

Az áramlopások azonnali megszüntetése érdekében az ÉMÁSZ szakemberei a helyszínen rendelkezésre álló emelő kosaras gépkocsijukkal a közüzemi szolgáltatásról haladéktalanul lekapcsolták az illegális fogyasztókat.

Az áramlopások felderítése és megszüntetése közös érdekünk, hiszen az okozott kár viselése nemcsak az áramszolgáltatót terheli, hanem a villamos energia díján keresztül közvetve a tisztességesen fizető ügyfeleket is. Felhívjuk az állampolgárok figyelmét arra is, hogy az áramlopás tűz és balesetveszélyes, emberéletek is múlhatnak rajta!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…
Álságos portékák
Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyulánál. F…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…