2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Legyen világos, hogy ittasan nem vezethet!

A láthatóság fontos szerepet kap az őszi-téli hónapok közlekedésében, de a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a közúti ellenőrzések során kiemelt figyelmet fordít az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére is!

A láthatóság fontossága mellett hangsúlyozni kell, hogy az ittas járművezetők is magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.
ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és tíz rendőrkapitányságának munkatársai folyamatos és kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedés biztonságára, így az ittas sofőrök kiszűrésére is. A megye útjain 2017. november 20-a és 26-a között 89 közúti közlekedési baleset történt, ebből 2 balesetben volt ittas sofőr az okozó.

A járőrök az adott időszakban azonban 26 ittasan volán mögé ülő sofőrt szűrtek ki a forgalomból mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna. A velük szemben indított eljárások folyamatban vannak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek