2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lefejelte a villamoson

A rendőrök negyed órán belül elfogták azt a fiatalkorú támadót, aki egy tömegközlekedési eszközön akarta kirabolni hasonló korú társát Miskolcon.

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság  2014. június 6-án akkor még ismeretlen tettessel szemben.
A rendőrség ügyeletére érkezett bejelentés szerint az elkövető 16 óra 20 perckor egy miskolci villamoson utazva bántalmazás kilátásba helyezésével megfenyegetett egy fiatalembert, hogy adja át neki mobiltelefonját és fülbevalóját. Miután a sértett nem volt hajlandó átadni értékeit, a támadó egy alkalommal arcon fejelte, majd a tömegközlekedési eszközről leszállt és a helyszínről távozott.

A 17 éves edelényi rablót pechére a villamosról ketten követték, így a kiérkező járőrök szinte azonnal, a bűncselekmény elkövetésétől számított negyedóra elteltével a Tiszai pályaudvaron elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították.

A gyanúsított kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte, akit a rendőrség bűnügyi őrizetbe vett, majd előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…