2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Látni és látszani a 37-esen is!

A Rendőrség a „Látni és Látszani” kampányban kiemelten ellenőrzi a közúti forgalomban résztvevő járművek világítását, láthatóságát. Legutóbb a 37-es számú fűúton ellenőriztek az egyenruhások.

Az ORFK – Országos Baleset-megelőzési Bizottság (ORFK-OBB) 2013. október 1-től december 15-ig meghirdette a „Látni és Látszani” elnevezésű kampányát, amely végrehajtásában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is részt vesz.

 

Az időjárási viszonyok ősszel, illetve télen folyamatosan változnak, ezzel együtt az út, – és látási viszonyok is romlanak, melyek a közlekedésbiztonságra kedvezőtlen hatást gyakorolnak. Lényeges ezért, hogy minden járművezető megfelelően felkészítse járművét és természetesen saját magát is ezekre a körülményekre.

 

 A Szerencsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2013. november 21-én a 37-es számú főközlekedési úton tartottak figyelemfelkeltő jelleggel közúti ellenőrzést, ami elsősorban a prevencióra helyezte a hangsúlyt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek