2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Laptop-költöztető

Segíteni hívták azt a sajókazai férfit, aki a költöztetésért cserébe bútorokat kapott. Az adományt azonban a tulajdonos tudta nélkül még megtoldotta egy laptoppal és egy táblagéppel.


Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság A. Lajos 29 éves sajókazai lakossal szemben. A gyanúsított 2016. június 13-án a délutáni órákban egy kazincbarcikai nő költözésénél nyújtott segítséget. A férfi bútorokat kapott a pakolásáért, amelyeket hazavihetett. A munka közben egy óvatlan pillanatban ellopta a sértett laptopját és táblagépét, amelyeket a kapott bútorokba csempészett.  

A bejelentést követően a rendőrök másnap azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki a nála tartott házkutatáson beismerő vallomása mellett előadta az ágyneműtartóba rejtett eszközöket is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek