2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Láncreakció

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság két férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint Lakon, 2013. október 28-án 18 óra körüli időben két helyi férfi korábbi nézeteltérésük miatt összeverekedett, minek hevében egyikük egy motorosfűrész lánccal akart fölénybe kerülni. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 18 éves S. Richárdot és a 21 éves R. Attilát. A megye rendőri szervei 2013. október 28-án négy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az Edelényi Rendőrkapitányság két férfit tulajdon elleni szabálysértésért, míg az ózdi rendőrök egy másikat garázdaság elkövetéséért. Az Encsi Rendőrkapitányság az ideiglenes távoltartás szabályainak megszegése miatt egy férfivel szemben hozott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben a Mezőkövesdi és a Mezőkeresztesi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. október 27-én három közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei 2013. október 28-án közúti ellenőrzésen egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…