2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kutya-fája! – Eb- és fatolvajokat fogtak a rendőrök

Egy encsi ház udvaráról a napokban elloptak egy öt hónapos törzskönyvezett fajtatiszta Stafordshire terrier kis kutyát, amelynek értéke eléri az 50 000 forintot.

A gyors rendőrségi nyomozás eredményeként sikerült felderíteni, hogy az ebet egy 15 éves helyi fiatalember vitte el, aki beismerte tettét, s mint mondta megtetszett neki, hát elvitte a kiskutyát.
Az Encsi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást a fiatalkorú elkövetővel szemben.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei a napokban erdészekkel tartottak közös járőrözést a fatolvajlások, illetve más bűncselekmények visszaszorítása érdekében. A közös „terepmunka” eredményeként sikerült elfogni egy kazincbarcikai férfit, aki közel két köbméter fát tulajdonított el a területet gondozó részvénytársaságtól.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást a 40 éves elkövetővel szemben, amit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervez befejezni a hatóság.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…