2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés Rudabányán

Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés Rudabányán

Egy rudabányai férfi a köztük kialakult vita miatt ököllel több alkalommal arcon ütötte, majd a házuk udvarán egy fakaróval tovább ütlegelte még menekülő feleségét. A kiérkező rendőrök a férfit őrizetbe vették, vele szemben ideiglenes megelőző távoltartás elrendelésére is sor került.
A Kazincbarcika Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse nyomozást indított a 25 éves V. P. ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető január 12-én délelőtt, rudabányai lakásukban és annak udvarán bántalmazta feleségét.

A rendelkezésre álló adatok alapján a házaspár között kialakult vita során a férj több alkalommal, ököllel arcon ütötte, majd a házuk udvarán egy fakaróval tovább ütlegelte nejét. A karóval mért erőteljes ütések a sértett fejét, karjait és törzsét érték. Az elkövető még menekülése közben is folyamatosan bántalmazta az áldozatot.

A 26 éves feleség a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A férj az elfogását követő kihallgatása során tagadta a bűncselekmény elkövetését. Bár büntetlen előéletű, tekintettel az ügy összes körülményére a Kazincbarcika Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

A rendőrség mindemellett elrendelte a férj ideiglenes megelőző távoltartását is.

Mind az ideiglenes távoltartás, mind az előzetes letartóztatás kérdésében január 13-án dönt a Kazincbarcika Városi Bíróság.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek