2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Különleges ügyosztály – tyúkól riasztóval, és az ellopott borotvahab
Tizenháromra emelkedett a kihűlések száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Különleges ügyosztály – tyúkól riasztóval, és az ellopott borotvahab

Különleges ügyosztály – tyúkól riasztóval, és az ellopott borotvahabA rendőrség számára minden ügy fontos, vannak olyan bűncselekmények is, amelyek valamiért különlegesek. A rendőrség azonban a megmosolyogtató esetekben is komolyan nyomoz.

„Full”- extrás baromfi lak

A Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletére február 23-án a hajnali órákban érkezett bejelentés szerint egy hernádnémeti portán lévő tyúkólat feltörték. Nem várt eredmény fogadta a helyszínre kiérkező rendőröket. A tulajdonos ugyanis elmondta, hogy a baromfi lakra szerelt riasztó megszólalt, amitől a tolvaj megriadhatott és emiatt nem vitt el egy darab lábasjószágot sem. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás kísérlete miatt nyomoz egyelőre ismeretlen tettessel szemben.

 

Jól ápolt tolvaj

Egy másik különleges esetben a Felsőzsolcai Rendőrőrs nyomoz. Egy helyi ingatlan tulajdonosa arról értesítette a rendőrséget, hogy lakásába besurrant egy idegen pár nappal ezelőtt. A tolvaj után nem maradt rongálási kár, mivel a ház ajtaját az nyitva (!) találta. A lopási kár eléri az 5000 forintot ugyanis az elkövető borotvát, borotvahabot és arcszeszt vitt magával. A rendőrség lopás miatt indított eljárást ismeretlen elkövetővel szemben.

 

Még a bebetonozott oszlopot is…

Egy arlói telephelyről szintén különös dolgokat vittek el a hívatlan látogatók. A tettesek majd 200 000 forintos kárt okoztak, mivel kiástak és elvittek 15 bebetonozott oszlopot, továbbá 2 kapuszárnyat, egy vaslépcsőt és mintegy 50 méter hosszúságú drótfonatot. Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek