2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

KRESZ TOTÓ díjátadó

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a megyei Balesetmegelőzési Bizottsággal, valamint a Boon internetes portállal karöltve hirdette meg többfordulós KRESZ totóját. Ezúttal a kerékpárosok tudására voltak kíváncsiak a szervezők.

A kerékpárosokról, kerékpárosoknak szóló KRESZ-TOTÓ sorozattal a rendőrség igyekezett felhívni a figyelmet a közlekedés szabályaira. A vetélkedő négy kategóriában (férfi, nő, gyerek – 14 éves korig) és senior – 50 éves kortól) lett meghirdetve.

A játékban az egyes teszteket 200-300 fő töltötte ki. Az egyes kategóriákban többen hasonlóan jó eredménnyel végeztek, ezért a szervezők sorsolással döntöttek a nyertesekről.

A négy kategória győztese – junior: Oláh Alexandra (Sajóbábony), senior: Makranczi László (Miskolc), nő: Balogh Krisztina (Miskolc), férfi: Kovács Krisztián (Miskolc) – Pitkó László rendőr alezredestől, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályvezetőjétől vehette át nyereményét.

B-A-Z. MRFK Kommunukációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek