2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Közúti ellenőrzések Húsvétkor Borsodban is

A cél a balesetek megelőzése, valamint a közlekedésben résztvevők biztonságérzetének növelése.
Az utazás, családlátogatás a húsvéti ünnep velejárója, ami a forgalom növekedésével jár az utakon. Az ünnep zavartalansága és a közlekedők biztonsága érdekében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. április 2-től 2015. április 6-ig közúti ellenőrzéseket tart a megye közútjain.

Ezek során a hatóság nagy hangsúlyt fektet az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, agresszív, szabályszegő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére.

A cél a közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedésben résztvevők biztonságérzetének növelése, valamint a zavartalan közlekedés biztosítása. Az ellenőrzés a gépjárművezetők mellett kiterjed a kerékpárosokra is.

A húsvéti ünnepek alatt, illetve azt megelőzően a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a gyorsforgalmi úthálózat, a főútvonalak forgalmának folyamatosságára, a torlódások megelőzésére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek