2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Közös járőrözés Tiszaújváros közbiztonságáért

Szinte már hagyományosan együtt indultak járőrszolgálatba a rendőrök, illetve a helyi önkormányzat képviselői, intézményvezetői a napokban a tiszaújvárosi éjszakában.


Nem először került sor a közös akcióra, hiszen már a korábbiak során is az volt a tapasztalat, hogy a közös szolgálatok alkalmával kiváló lehetőség nyílik azoknak a problémáknak a megbeszélésére, amelyek kiküszöbölésével közösen tovább javítható Tiszaújváros közbiztonsága.

A közös járőrözésben részt vett a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője és képviseltette magát a helyi média is. A járőrszolgálat a kapitányságvezető irodájában eligazítással kezdődött, ahol a feladatok ismertetésre kerültek. A segítők részére tartott tájékoztatás során elhangzott, hogy melyek a hatóságok, illetve a lakosság által is problémásnak tartott városrészek, területek, mik a leggyakrabban előforduló jogsértések.

Az akció alkalmával a korábban meghatározottak alapján ellenőrzésre kerültek a város különböző részei, területei. A rendőrök ennek során több személyt is igazoltattak. Intézkedtek magatehetetlen, erősen ittas személlyel szemben, de ellenőrzés alá vontak olyan kerékpárost is, akinek mindamellett, hogy a biciklije még csak „nyomokban” sem volt kivilágítva, ittassága  0.34 ezrelék volt.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek