2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Közlekedik a család

Interneten és a verseny napján, a miskolci helyszínen is lehet jelentkezni a „Közlekedik a család” idei vetélkedőjére, ahol értékes nyeremények várják a jól teljesítő családokat.

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőjét. Az országos döntőn minden évben a megyei versenyeken legjobban teljesítő csapatok vesznek részt. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2018. május 12-én 9 órától lesz alkalmuk a vállalkozó kedvű családoknak arra, hogy összemérjék tudásukat. A szervezők a közlekedéssel kapcsolatos, játékos és szórakoztató feladatokkal a Miskolci Autóház Kft. telephelyén (Déli városkapu) várják majd az érdeklődőket.
közlekedik

A kiírás szerint a két szülő mellett legalább egy 6 és 17 év közötti gyermeknek is részt kell vennie a versenyben. Feltétel, hogy legalább az egyik szülő rendelkezzen érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel. A megmérettetésen a közlekedési szabályokra, az elsősegélynyújtásra és a rendőri karjelzésekre vonatkozó kérdések, gyakorlati feladatok is lesznek.

A versenyen legjobban teljesítő család képviseli majd megyénket az országos döntőn, amelyet 2018. június 23-án és 24-én rendeznek meg Budapesten. A fődíj egy Škoda Rapid Family személygépkocsi. A „Közlekedik a család” vetélkedőre előzetesen, a program weboldalán lehet regisztrálni, de a szervezők 2017. május 12-én a helyszínen is fogadják a jelentkezéseket. A feladatok körülbelül másfél óra alatt teljesíthetőek.

Ebben az esztendőben újítás, hogy iskolák is csatlakozhatnak a programhoz. Megéri az intézményeknek kitölteniük a nyilatkozatokat, mivel értékes sport- és tanszervásárlási utalványokat nyerhetnek a diákoknak.

További részletek és jelentkezés: www.kozlekedikacsalad.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek