2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

„Közlekedett a Család” Miskolcon

A balesetmentes és biztonságos közlekedésre helyezte a hangsúlyt a „Közlekedik a család” országos program, aminek Borsod-Abaúj-Zemplén megyei döntőjét Miskolcon rendezték meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében 2017. május 13-án Miskolcon, a déli városkapuban, a Miskolc Autó Kft. Skoda Autószalonban rendezték meg az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett „Közlekedik a Család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei döntőjét.

A vetélkedő célja, hogy a közlekedők széles rétegeinek – gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas – figyelmét ráirányítsa a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. Egyben figyelemfelhívás a szülői példamutató magatartás fontosságára, a család, a közösség nevelő erejére.

A szervezők a megyei selejtezőre jelentkező családokat különböző közlekedési témájú, hol játékos, hol komoly szellemi és vezetéstechnikai ismeretet igénylő versenyfeladatokkal várták. A versenyben hangsúlyt kapott az elsősegélynyújtás is, mellyel kapcsolatban elméleti és gyakorlati feladatsor is volt.

A megyei elődöntőn első helyezést elért miskolci Szopkó család lehetőséget kap a 2017. június 10-11-én Budapesten megrendezendő országos versenyen való részvételre, egyben Borsod-Abaúj-Zemplén megye képviseletére. Az országos verseny díjait az Autós Nagykoalíció biztosítja, fődíj egy Skoda Rapid Spaceback személygépkocsi, és több más értékes nyeremény.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…