2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

„Közlekedett a Család” Miskolcon

A balesetmentes és biztonságos közlekedésre helyezte a hangsúlyt a „Közlekedik a család” országos program, aminek Borsod-Abaúj-Zemplén megyei döntőjét Miskolcon rendezték meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében 2017. május 13-án Miskolcon, a déli városkapuban, a Miskolc Autó Kft. Skoda Autószalonban rendezték meg az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett „Közlekedik a Család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei döntőjét.

A vetélkedő célja, hogy a közlekedők széles rétegeinek – gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas – figyelmét ráirányítsa a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. Egyben figyelemfelhívás a szülői példamutató magatartás fontosságára, a család, a közösség nevelő erejére.

A szervezők a megyei selejtezőre jelentkező családokat különböző közlekedési témájú, hol játékos, hol komoly szellemi és vezetéstechnikai ismeretet igénylő versenyfeladatokkal várták. A versenyben hangsúlyt kapott az elsősegélynyújtás is, mellyel kapcsolatban elméleti és gyakorlati feladatsor is volt.

A megyei elődöntőn első helyezést elért miskolci Szopkó család lehetőséget kap a 2017. június 10-11-én Budapesten megrendezendő országos versenyen való részvételre, egyben Borsod-Abaúj-Zemplén megye képviseletére. Az országos verseny díjait az Autós Nagykoalíció biztosítja, fődíj egy Skoda Rapid Spaceback személygépkocsi, és több más értékes nyeremény.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek