2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Közlekedésrendészeti akció a 35-ös számú főúton

A tiszaújvárosi egyenruhások Sajószögeden ellenőrizték a járműforgalmat.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai, és a Sajószögedi körzeti megbízottak 2021. február 2-án közlekedésrendészeti akciót hajtottak végre a 35-ös számú főúton. A rendőrök a járműszerelvények súlykorlátozására vonatkozó közúti jelzőtábla rendelkezéseit figyelmen kívül hagyó járművezetőket szűrték ki az ellenőrzések során.

Egy ukrán járműszerelvénnyel szemben is intézkedtek a járőrök, mert a sofőr által vezetett kamion nem hajthatott volna be az említett útszakaszra. A tetten ért autóvezetőt a járőrök 30.000 forint közigazgatási bírsággal sújtották, majd a járműszerelvény rendszámát, és forgalmi engedélyét – a bírság összegének a megfizetéséig – a helyszínen elvették.

A délutáni órákban a rendőrök a súlykorlátozással kapcsolatos szabálysértések elkövetése miatt további négy esetben intézkedtek a szabálysértő járművezetőkkel szemben.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya felhívja a járműszerelvénnyel közlekedő sofőrök figyelmét, hogy a 35-ös számú főútvonal Muhi-Nagycsés-Sajószöged-Tiszaújváros szakaszán érvényben lévő súlykorlátozásra vonatkozó szabályokat tartsák be! A folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök – a kiemelt szabálysértések elkövetőivel szemben – a közlekedés biztonsága érdekében alkalmazzák az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…