2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF

Közlekedésrendészeti akció a 35-ös számú főúton

A tiszaújvárosi egyenruhások Sajószögeden ellenőrizték a járműforgalmat.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai, és a Sajószögedi körzeti megbízottak 2021. február 2-án közlekedésrendészeti akciót hajtottak végre a 35-ös számú főúton. A rendőrök a járműszerelvények súlykorlátozására vonatkozó közúti jelzőtábla rendelkezéseit figyelmen kívül hagyó járművezetőket szűrték ki az ellenőrzések során.

Egy ukrán járműszerelvénnyel szemben is intézkedtek a járőrök, mert a sofőr által vezetett kamion nem hajthatott volna be az említett útszakaszra. A tetten ért autóvezetőt a járőrök 30.000 forint közigazgatási bírsággal sújtották, majd a járműszerelvény rendszámát, és forgalmi engedélyét – a bírság összegének a megfizetéséig – a helyszínen elvették.

A délutáni órákban a rendőrök a súlykorlátozással kapcsolatos szabálysértések elkövetése miatt további négy esetben intézkedtek a szabálysértő járművezetőkkel szemben.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya felhívja a járműszerelvénnyel közlekedő sofőrök figyelmét, hogy a 35-ös számú főútvonal Muhi-Nagycsés-Sajószöged-Tiszaújváros szakaszán érvényben lévő súlykorlátozásra vonatkozó szabályokat tartsák be! A folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök – a kiemelt szabálysértések elkövetőivel szemben – a közlekedés biztonsága érdekében alkalmazzák az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum