2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 27-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy férfi közlekedett motorkerékpárjával 2017.  augusztus 27-én 19 órakor a Kelemér és Zádorfalva közötti útszakaszon. A jármű vezetője elé féktávon belül egy őz ugrott, amelynek nekiütközött, majd az út melletti árokba borult. A baleset következtében a motorosnak súlyos sérülései keletkeztek.

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenegy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy lakott területen kívül fokozott figyelemmel közlekedjenek tekintettel a vadveszélyre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…