2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.              
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 21-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A 27-es számú főúton haladt 2017. augusztus 21-én 15 óra 30 perckor egy tehergépjármű Edelény felől Sajószentpéter irányába. Az autó 25 éves kazincbarcikai sofőrje megkezdte az előtte haladó pótkocsiból álló járműszerelvény előzését, azonban nem vette figyelembe a vele szemben kerékpárját gyalogosan toló 61 éves edelényi férfit. A tehergépjármű bal oldali visszapillantó tükrével a gyalogos férfi kézfejének ütközött. A baleset során a 61 éves edelényi gyalogost súlyos sérülésekkel szállították a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset négy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására a balesetek elkerülése érdekében.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek