2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 6-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.


Miskolcon, a Kiss Tábornok úton 21 óra 30 perc körül egy gyalogos futva és figyelmetlenül szaladt át a kijelölt gyalogátkelőhelyen és emiatt egy autó elsodorta őt. A férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

Sárazsadány belterületén haladt egy tehergépkocsi 8 óra 15 perc körül, amikor a jármű úgynevezett jobb oldali talpalója rögzített helyzetéből kicsúszott és az neki ütközött egy autónak, ami álló helyzetéből kimozdulva elsodort egy gyalogost, aki súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ezt követően a helyéről kimozdult talpaló egy kis tehergépkocsit is megrongált.

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset öt esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb baleset-megelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek