2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 4-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A 37-es számú főúton 7 óra 30 perc körül Szerencsről Miskolc felé tartott egy személygépkocsi, aminek vezetője nem a forgalmi viszonyokhoz igazította járműve sebességét, ezért nekiütközött egy torlódás miatt álló autónak. A balesetben ketten, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Parasznyán, a Szabadság utcában 10 óra körül egy személygépkocsi vezetője figyelmetlenül kanyarodott, nem vette észre, hogy járművét előzni kezdték, így a két autó összeütközött. A balesetben ketten megsérültek.

Ónodon, a Rákóczi Ferenc utcában egy kerékpárral közlekedő nő 14 óra 50 perc körül nem biztosított elsőbbséget egy autónak, így összeütköztek. A biciklis könnyebben sérült.

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hat esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb baleset-megelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…