2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 4-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A 37-es számú főúton 7 óra 30 perc körül Szerencsről Miskolc felé tartott egy személygépkocsi, aminek vezetője nem a forgalmi viszonyokhoz igazította járműve sebességét, ezért nekiütközött egy torlódás miatt álló autónak. A balesetben ketten, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Parasznyán, a Szabadság utcában 10 óra körül egy személygépkocsi vezetője figyelmetlenül kanyarodott, nem vette észre, hogy járművét előzni kezdték, így a két autó összeütközött. A balesetben ketten megsérültek.

Ónodon, a Rákóczi Ferenc utcában egy kerékpárral közlekedő nő 14 óra 50 perc körül nem biztosított elsőbbséget egy autónak, így összeütköztek. A biciklis könnyebben sérült.

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hat esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb baleset-megelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …
Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …