2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
bal1

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

bal1A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 27-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolcon, egy személygépkocsi vezetője 8 óra 40 perc körül a Gömöri felüljáróra akart felhajtani, amikor kanyarodása közben a jármű egyik ajtója kinyílt. A sofőr megpróbálta menet közben behúzni azt. A manőver közben a férfi azonban félrerántotta a kormányt, az autó pedig az útpadkának ütközött, majd felborult. A sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Göncön, a Széchényi István úton 15 óra 30 perc körül egy mezőgazdasági járműnek a vezetője nem a munkaeszköz sajátosságainak megfelelően közlekedett, így az árokba hajtott, ahol felborult. A jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, akivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.  

Emődön, az Arany János úton haladt 15 óra 40 perc körül egy tehergépkocsi vezetője és nem a forgalmi viszonyokhoz igazította járműve sebességét, ezért nekihajtott egy álló autónak, ami nekigurult az előtte álló kocsinak. A balesetben négyen megsérültek.

Szegilongon, a Dózsa György úton egy kerékpáros haladt 19 óra 40 perc körül, amikor a kerékpárúton egy szabálytalanul várakozó autót nem megfelelően került ki, így nekihajtott annak. A biciklis könnyebben megsérült a balesetben.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset négy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek