2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
bal1

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

bal1A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 27-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolcon, egy személygépkocsi vezetője 8 óra 40 perc körül a Gömöri felüljáróra akart felhajtani, amikor kanyarodása közben a jármű egyik ajtója kinyílt. A sofőr megpróbálta menet közben behúzni azt. A manőver közben a férfi azonban félrerántotta a kormányt, az autó pedig az útpadkának ütközött, majd felborult. A sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Göncön, a Széchényi István úton 15 óra 30 perc körül egy mezőgazdasági járműnek a vezetője nem a munkaeszköz sajátosságainak megfelelően közlekedett, így az árokba hajtott, ahol felborult. A jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, akivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.  

Emődön, az Arany János úton haladt 15 óra 40 perc körül egy tehergépkocsi vezetője és nem a forgalmi viszonyokhoz igazította járműve sebességét, ezért nekihajtott egy álló autónak, ami nekigurult az előtte álló kocsinak. A balesetben négyen megsérültek.

Szegilongon, a Dózsa György úton egy kerékpáros haladt 19 óra 40 perc körül, amikor a kerékpárúton egy szabálytalanul várakozó autót nem megfelelően került ki, így nekihajtott annak. A biciklis könnyebben megsérült a balesetben.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset négy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…