2023. 10. 1. vasárnap

Malvin
1 EUR 390 HUF
1 GBP 451 HUF
N3201516 0

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 25-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Domaházán, a Dózsa György úton 11 óra körül egy motoros rosszul választotta meg járműve sebességét és egy kanyarban kicsúszott, a motoros pedig elesett, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

Szikszón, a Kassai úton 12 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért egy kanyarban lesodródott az útról, majd egy villanyoszlopnak ütközött.

Tarcalon, a Sport téren 17 óra körül egy autó sofőrje nem az út vonalvezetéséhez igazította járműve sebességét, ezért áttért a szemközti sávba és a vízelvezető árokban állt meg.

Tiszapalkonyán, a Dobó István úton egy autó vezetője túl gyorsan hajtott, ezért lesodródott az útról és egy oszlopnak ütközve állt meg.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset öt esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztását.

N3201516 0

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Madárlátta maláta
Egy sör nem sör, tartja a mondás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén nyertes licitáló akár többet is főzhet. A meghirdetett gyártó…

További cikkek