2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. május 7-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A 3-as számú főúton, Miskolc és Mályi közötti útszakaszon 15 óra körül egy személygépkocsi vezetője haladása közben nem biztosított megfelelő követési távolságot az előtte közlekedő és kanyarodása miatt lassító autóhoz képest így összeütköztek.

Aszalón, a Kassai úton 17 óra körül egy autó sofőrje haladása közben elvesztette járműve feletti uralmát, így az útról kisodródott és egy közúti jelzőtáblának ütközve állt meg.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenöt esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a legjobb baleset-megelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szombat hajnalban kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház egyik szobája, valamint a tetőszerkezete Halmajon, a Széchenyi úton. Az encsi …
Csalt a kaszás
Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A …

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …