2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. május 4-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Fulókércsről tartott Fáj irányába 11 óra körül egy személygépkocsijával egy férfi, aki nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét. Ennek következtében egy kanyarban megcsúszott, egy oszlopnak hajtott, amit kidöntött. A sofőrt súlyos sérülésekkel vitték kórházba mentőszolgálat munkatársai.

Mezőkövesden, a Hősök terénél 15 óra 35 perc körül egy kerékpáros nő összeütközött egy másik kétkerekűvel közlekedő férfival, aki a baleset után elhajtott a helyszínről. Az asszony könnyű sérüléseket szenvedett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a legjobb baleset-megelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

„Csak ott akartam aludni…”
Az encsi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy magánlaksértésen tetten ért férfit. Magánlaksértés miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapit…

További cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…