2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. április 30-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolcon, 2017. április 30-án 12 óra körül a Csabavezér úton közlekedett egy helyi autóbusz, melynek sofőrje nem tartott megfelelő követési távolságot és az előtte – a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzésénél – megálló személygépkocsi mögött az ütközés elkerülése érdekében fékezett. A fékezés következtében egy  – a mozgáskorlátozottak részére fenntartott ülésen helyet foglaló –  67 éves helyi asszony az ülésről a földre esett. A nőnek a baleset következtében könnyű sérülése keletkezett.

Tiszaújvárosban, 2017. április 30-án 15 óra 30 perckor az Árpád úton közlekedett egy 59 éves körömi férfi egy kerékpárral. A férfi balra kanyarodás közben elesett, könnyű sérülése keletkezett.

A 3-as számú főúton 2017. április 30-án 18 óra 33 perckor Tornyosnémeti és Hernádszurdok között közlekedett Skoda típusú személygépjárművével egy 19 éves szlovák állampolgár. A sofőr vezetés közben elaludt és a balra ívelésű útkanyarulatban az útpadkára lehaladt. Az útpadkán közlekedve a rázkódástól felébredt, majd hirtelen balra tekerte a kormányt, amelynek következtében az autó felborult és egy földes munkaterületen a kerekein állt meg. A baleset során a sofőrnek könnyű sérülése keletkezett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset öt esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy amennyiben a vezetés során elfáradnak álljanak meg a kiépített pihenőkben, mozgassák meg végtagjaikat és igyanak vizet úti céljuk folytatása előtt.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…