2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. április 26-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Mezőkövesden, a Mátyás király úton 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője tolatás közben elütött egy kerékpárját toló nőt, aki a földre esett és könnyű sérüléseket szenvedett.

Mezőkövesden, a Mártírok útján 9 óra körül egy autó sofőrje nem biztosított elsőbbséget egy biciklisnek, akinek nekihajtott. A kerékpáros felborult és súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

Mezőkövesden, a Budai Nagy Antal úton 17 óra 20 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi szabálytalanul előzött egy személygépkocsit ennek következtében összeütköztek. A motorost nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba.

Nyékládházán, a Vitéz úton 17 óra 25 perc körül egy jármű vezetője kanyarodás közben nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és neki ütközött, amelynek a sofőrje és utasa is megsérült.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően vegyenek részt a forgalomban, és legyenek figyelmesek a kerékpárral vagy motorral közlekedő társaikra.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek