2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. április 26-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Mezőkövesden, a Mátyás király úton 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője tolatás közben elütött egy kerékpárját toló nőt, aki a földre esett és könnyű sérüléseket szenvedett.

Mezőkövesden, a Mártírok útján 9 óra körül egy autó sofőrje nem biztosított elsőbbséget egy biciklisnek, akinek nekihajtott. A kerékpáros felborult és súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

Mezőkövesden, a Budai Nagy Antal úton 17 óra 20 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi szabálytalanul előzött egy személygépkocsit ennek következtében összeütköztek. A motorost nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba.

Nyékládházán, a Vitéz úton 17 óra 25 perc körül egy jármű vezetője kanyarodás közben nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és neki ütközött, amelynek a sofőrje és utasa is megsérült.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően vegyenek részt a forgalomban, és legyenek figyelmesek a kerékpárral vagy motorral közlekedő társaikra.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…