2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. április 18-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolcon, a Szentpéteri kapuban 11 óra 55 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy busznak és összeütköztek. Az autó sofőrje könnyebben sérült.

Miskolcon, a Vörösmarty Mihály út és a Király út kereszteződésében 12 óra 40 perc körül egy személygépkocsi vezetője figyelmen kívül hagyta a fényjelzőkészülék tilos jelzését, így nem biztosított elsőbbséget egy tehergépkocsinak és összeütköztek. A személygépkocsit vezető férfi súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Kazincbarcikán, a Jó szerencsét úton 15 óra 33 perckor egy autó sofőrje az „elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget egy másik járműnek, így karamboloztak.

Ózdon, a Nagy Imre úton 19 óra 41 perckor egy jármű sofőrje nem tett eleget jobbra tartási kötelezettségének ennek következtében neki hajtott egy másik, utasokat szállító taxinak, akik könnyebben megsérültek.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset egy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék a legjobb megelőzés, ha betartják a közlekedési szabályokat!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek