2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. április 6-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

Forrón, a Fő úton 5 óra 45 perckor egy román felségjelzésű kamion sofőrje feltehetően elaludt vezetés közben, majd a vizes útfelületen megcsúszott és a jármű nekiütközött egy gázcsonknak, kidöntött egy villanyoszlopot és ráhajtott egy családi ház kerítésére. A sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

Bodrogolasziban, az Ország úton haladt egy férfi motorkerékpárjával 6 óra 40 perc körül, amikor nem az útviszonyoknak megfelelően vezette járművét, majd kanyarodás közben a vizes útfelületen megcsúszott és elesett. A motoros nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Sárospatakon, a Lavotta úton 17 óra körül egy személygépkocsi vezetője az elsőbbségadás kötelező táblát figyelmen kívül hagyta és tovább haladt, aminek következtében összeütközött egy szabályosan közlekedő másik autóval.

Miskolcon, a Király utcában 20 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kijelölt gyalogátkelőhelyen közlekedő férfinak, akit elütött. A gyalogost könnyebb sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

Az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják a balesetek körülményeit.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedés résztvevőit, hogy a hasonló balesetek elkerülése érdekében mindenki tartsa be az elsőbbség-adásra vonatkozó szabályokat, járműveiket pedig a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően vezessék.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek