2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének ügyében. A rendelkezésre álló adatok alapján, 2014. január 7-én 16 óra 28 perckor egy ezüst színű, Suzuki Swift típusú személygépkocsi közlekedett Miskolc lakott területén kívül a 3-as számú főközlekedési útvonalon Mályi irányából Miskolc irányába. Ezzel egy időben Miskolc felől Mályi irányába haladt egy kék színű Skoda Roomster típusú személygépkocsi. A járművek a 178 km 545 méterszelvényéhez érve a Miskolc lakott terület vége jelzőtáblától Mályi felé mintegy 1 km-re eddig ismeretlen okból oldalsó irányban összeütköztek egymással.

 

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik a baleset időpontjában a fenti útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, telefonon pedig a 46/514-511-es telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 107, 112-es segélyhívó számokon, míg e-mailben a molnare@borsod.police.hu címen lehet.

A bejelentők személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Köszönjük segítségüket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek