2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Elfogás csokor a rendőröktől

Köszönöm – Köszönjük!

Köszönöm – Köszönjük!A rendőrség munkáját sokszor és több helyen is elemzik, vizsgálják. A legfontosabb visszajelzéseket azonban azoktól az állampolgároktól kapja a rendőrség, akiket szolgálunk és védünk. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitánysághoz és tíz Rendőrkapitányságához eljuttatott köszönő levelekből idézünk, mintegy év végi búcsúztatóként.

„Fogták is a tolvajokat rendesen” „Megkértem a rendőrséget, hogy saját tulajdonú erdőm megőrzésére legyenek a segítségemre, mivel a fatolvajok sok kárt okoztak. Örömmel tapasztaltam, hogy kérésemnek eleget tettek és sokat találkoztam a rendőrökkel, akik fogták is a tolvajokat rendesen. Munkájukkal és közös összefogással sikerült vissza szorítani a lopásokat.

Köszönöm. (K. J. Nagykinizs)

 

Korrekt

„Tisztelt Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitány úr! Tájékoztatom, hogy egy sátoraljaújhelyi benzinkútnál egy külföldi kamion vezetője kárt okozott saját gépkocsimban. A kamion vezetője nem beszélte a magyar nyelvet, a károkozás érdemi tisztázása miatt kértem az ön által vezetett rendőrség segítségét. Jóleső érzés volt számomra, hogy az Ön munkatársai rögtön rendelkezésünkre álltak és minden segítséget megadtak a káresemény korrekt rendezéséhez. Köszönöm. (L. Gy. Sátoraljaújhely)

 

Nem álom

„Kérem, ne haragudjon, hogy magánlevelemmel zavarom. A délelőtti órákban munkahelyemről tartottam haza felé, amikor a vajdácskai elágazásnál a rendőrök igazoltattak, akik kedvesek voltak fiatalok és rendkívül intelligensek. Rendben is volt minden, de a jogosítványokat nem találtam sehol. Kedvesen elkérték a személyi igazolványomat, és kinyomozták, hogy rendelkezem érvényes vezetői engedéllyel. Udvariasan figyelmeztettek és elmagyarázták, hogy erre nagyon oda kell figyelni. Azt hittem álmodom. Ezek az emberek keményen megcáfolták a rendőrségről kialakult véleményt. Ígérem és fogadom, hogy ezentúl nagyon oda fogok figyelni, de kérem, hogy azokat a fiúkat dicsérje meg. Köszönöm” (D. A. Sárospatak)

 

Becsület

Egy kazincbarcikai férfi mondott köszönetet két rendőrnek, akik segítettek neki eltűnt pénztárcájának és mobiltelefonjának megtalálásában. „a mai világban, ahol nap, mint nap rendkívül kedvezőtlen benyomásokkal találkozik az ember, nagy örömömre szolgált, hogy van még becsületes szervezet mint a Rendőrség, ahol ilyen rátermett beosztottak önzetlenül és gyorsan segítenek egy állampolgár problémáján.

 

Egyenruha alatt az ember

Tisztelt Dandártábornok úr kérem, ne vegye időrablásnak, amit most szeretnék Önnel megismertetni. Ön egy remek csapattal dolgozik, többek között kiemelném a tiszaújvárosi rendőrséget és annak vezetőjét. Segítséget és védelmet kértem egy anyának, aki egyedül neveli két gyermekét és velük lakik két idős és beteg nagyszülő. A volt férj brutális félelemben tartotta a családot. Összefogást és segítséget kértem, a legtöbb támogatást a tiszaújvárosi rendőröktől kaptam. Emberségből és biztonságból a legtöbbet adták. Szeretném megköszönni neki és Önnel tudatni, amikor olyan sok atrocitás éri a rendőrséget, igenis szükség van önökre és főleg az egyenruha alatt az EMBERRE. Tudatom nincs egyedül, sokan vannak Önnel, Ön mellett mi emberek.

Köszönöm. (H. I. Tiszaújváros)

 

KÖSZÖNJÜK!

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…