2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Köszönőlevél: „Olyan, mint egy karácsonyi ajándék”

Egyszerű karácsonyi történet, ami arról szól, hogy a rendőr akkor is rendőr, ha szolgálaton kívül van, azaz egy miskolci férfi visszakapta elveszett telefonját.
Levelet írt a miskolci rendőrkapitánynak egy helyi férfi, amiben köszönetét fejezte ki, hogy kollégái visszajutatták hozzá elvesztett mobiltelefonját. A férfi többek között leírta, hogy a közelmúltban elhagyta telefonját, amit, mint utóbb kiderült egy hazafelé tartó, szolgálaton kívüli rendőr talált meg.

Farkas Tamás c. r. tőrzsőrmester nem ment el a készülék mellett, hanem felvette, majd bevitte a Miskolci Rendőrkapitányságra. Itt Gyarmati Gábor c. r. százados a szükséges intézkedéseket megtéve megtalálta a készülék jogos tulajdonosát, majd felvette vele a kapcsolatot és visszaadta neki azt.

A miskolci férfi levelében többek között leírta: „Olyan ez nekem, mint egy karácsonyi ajándék. Így az ünnepek előtt járva szeretnék Önnek és minden kollégájának, valamint szeretteinek kellemes karácsonyt és nagyon boldog új esztendőt kívánni”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek