2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Köszönőlevél: „Nagyot nőttek a szememben!”

Elment otthonról egy 13 éves szerencsi lány, az aggódó szülő másnap bejelentést tett a rendőrségre. Az egyenruhások másfélóra alatt megtalálták a gyermeket.


Egy szerencsi nevelőszülő tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságon 2014. december 6-án, hogy 13 éves nevelt lánya előző nap délután elment otthonról és azóta nem tért haza, önerőből pedig felkutatni nem tudják. A rendőrök a beszerzett információk alapján mintegy másfél órán belül Legyesbényén nyomára akadtak a kiskamasznak, akit a rendőrök épségben hazavittek szüleinek.

A nevelőszülő az esetet követően levelet írt Keresztesi János r. alezredesnek, a Szerencsi Rendőrkapitányság vezetőjének, melyben köszönetét fejezte ki a gyors és hatékony intézkedésért. „A kollégáin úgy láttam, hogy az ügyet úgy kezelik, mintha saját lányukat keresnék. Ezért szeretném megköszönni Csehely Edit r. főtőrzszászlósnak, Béres Attila r. főtőrzszászlósnak, Hlivják Tamás r. tőrzsőrmesternek és Bancsok Béla r. törzsőrmesternek a segítségüket. Nagyot nőttek a szememben! Büszke lehet az embereire”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek