2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Körzeti megbízotti irodát avattak Körömben

A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított székhely.

 Tállai András a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője, Dr. Mecser Tamás r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes vezetője, valamint Tóth Tibor, a község polgármestere 2014. október 3-án új körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Körömben.

A rendezvényen a szomszédos települések polgármesterei, helyi lakosok, önkormányzati képviselők, és meghívott vendégek mellett megjelent Ruszkai József r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes és dr. Kalapos István r. alezredes, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője is.

A sajtó nyilvánossága előtt megtartott átadási ünnepségen az iroda négy körzeti megbízottja – Jedlinszki Gábor r. zászlós, Berta László r. zászlós, Gedrus János r. főtörzsőrmester valamint Ládi Miklós r. törzsőrmester – az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba az újonnan kialakított szolgálati helyiségeket.

A körzeti megbízottak Köröm község mellett a szomszédos Kesznyéten, Girincs és Kiscsécs településeken is szolgálati feladatokat látnak el. A körzeti megbízotti iroda illetékességi területén élő lakosság lélekszáma meghaladja a négyezer főt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…