2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Körzeti megbízotti irodát avattak Csernelyen

A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított székhely.

Kovács Béla r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Vincze Tamás, a község polgármestere 2014. július 1-jén új körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Csernelyen.

A rendezvényen helyi lakosok, önkormányzati képviselők és meghívott vendégek mellett megjelent dr. Varga László r. alezredes, Ózd rendőrkapitánya is.

A sajtó nyilvánossága előtt megtartott rendezvényen az iroda körzeti megbízottja, Papp Krisztián r. főtörzsőrmester az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba az újonnan kialakított szolgálati helyiséget.

A Csernelyi Körzeti Megbízotti Iroda illetékességi területéhez a székhelyi település mellett Lénárddaróc, valamint Bükkmogyorósd községek tartoznak. A területen élő lakosság lélekszáma mintegy 1.600 fő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…