2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Körzeti megbízotti irodát avattak Csernelyen

A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított székhely.

Kovács Béla r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Vincze Tamás, a község polgármestere 2014. július 1-jén új körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Csernelyen.

A rendezvényen helyi lakosok, önkormányzati képviselők és meghívott vendégek mellett megjelent dr. Varga László r. alezredes, Ózd rendőrkapitánya is.

A sajtó nyilvánossága előtt megtartott rendezvényen az iroda körzeti megbízottja, Papp Krisztián r. főtörzsőrmester az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba az újonnan kialakított szolgálati helyiséget.

A Csernelyi Körzeti Megbízotti Iroda illetékességi területéhez a székhelyi település mellett Lénárddaróc, valamint Bükkmogyorósd községek tartoznak. A területen élő lakosság lélekszáma mintegy 1.600 fő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…