2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Körzeti megbízotti csoport székhelyet avattak Miskolc-Lyukóvölgyben

Körzeti megbízotti csoport székhelyet avattak Miskolc-Lyukóvölgyben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője 2013. május 28-án ünnepélyes keretek között körzeti megbízotti csoport székhelyet avatott Miskolc–Lyukóvölgyben.

A közösségi ház épületében kialakított rendőrségi objektum átadóján Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány mellett részt vett Dr. Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város Polgármestere, valamint Sebestyén László, a térség országgyűlési képviselője, továbbá Szakos István, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség elnök-helyettese is.

A körzeti megbízotti csoport tagjai feladatellátás szempontjából a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrséhez tartoznak. Fő feladatuk állandó rendőri jelenlét biztosítása az adott településrészen, valamint a helyi lakossággal való folyamatos, közvetlen kapcsolattartás.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek