2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Komfortosabb mindennapok – rendőri támogatással

Komfortosabb mindennapok - rendőri támogatássalTöbbek között az idősek, a fogyatékkal élők, valamint a társadalom perifériájára került emberek mindennapi életkörülményeinek javítása érdekében írt alá a közelmúltban együttműködési megállapodást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

A három, egyenként kétoldalú szerződést 2010. február 16-án a Tiszaújváros Közgyűlésének termében a rendőrség részéről Dr. Kalapos István r. alezredes, kapitányságvezető írta alá az érintett helyi Humánszolgáltató Központ, a Mozgáskorlátozottak és Egészségkárosodottak Egyesülete, valamint Nyugdíjas Egyesülete képviselőivel.

Az ünnepélyes aláírási ceremónián jelen volt Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok B-A-Z. megye rendőrfőkapitánya, valamint Koscsó Lajos Tiszaújváros Polgármestere is.

A most megkötött kontraktusokban a helyi intézmény, illetve egyesületek és a rendőrkapitányság közötti folyamatos kapcsolattartás és segítségnyújtás ezidáig még nem deklarált, de mostantól fogva intézményesített formái köszönnek vissza. A polgárok életkörülményeinek jobbítása érdekében a rendőrség munkatársai például a helyiek részére felvilágosító előadásokat, konzultációkat tartanak; az érintett szervezetek között konkretizálódnak a kölcsönös tájékoztatás formái, de a megállapodások különböző fórumok tartásához is alapul szolgálnak majd a jövőben.

Tiszaújváros Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK. Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…