2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

KMB: „Sajnos jött Karcsi bácsi és elkapott minket”.

A helyi körzeti megbízott szabadidejében Kiskinizs külterületén két férfira és egy nőre lett figyelmes, akik kerékpáron olyan eszközöket toltak, amelyek feltehetően bűncselekményből származhattak. A gyanú beigazolódott.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrse B. J. 25 éves halmaji lakossal szemben, míg B. T. 24 éves és I. I. 41 éves szintén halmaji lakosokkal szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozás adatai szerint 2015. november 14-én egy halmaji portáról fűkaszát, hosszabbítót, láncfűrészt és kerékpárt tulajdonított el az akkor még ismeretlen elkövető.

A Szikszói Rendőrőrs szolgálaton kívüli körzeti megbízottja 2015. november 16-án 11 óra körüli időben Kiskinizs és Hernádkércs közötti útszakaszon két férfira és egy nőre lett figyelmes, akik fűkaszát, hosszabbítót, láncfűrészt toltak egy kerékpáron. A rendőr tudta, hogy korábban milyen értékeket loptak el a halmaji portáról, ezért feltételezhető volt, hogy a – színben is azonos – használati tárgyak megegyezőek a korábban eltulajdonított alkalmatosságokkal, ezért a rendőr értesítette szolgálatban lévő kollégáit, akikkel közösen feltartóztatta, majd elfogta a két férfit és női társukat.

A rendőrsre előállított három fővel szemben, kihallgatásukat követően büntetőeljárást indított a Szikszói Rendőrőrs. A terheltek beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését, s mint egyikük elmondta: „Sajnos jött Karcsi bácsi és elkapott minket”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek